CORONABELEID SV BEEMSTER

22 december 2020 13:15

SV Beemster heeft het Corona protocol aangescherpt aan de huidige omstandigheden. Aan onze leden het verzoek deze goed door te nemen, om daarmee samen een veilige omgeving binnen onze club te waarborgen.

SV Beemster heeft het Corona protocol aangescherpt aan de huidige omstandigheden. Aan onze leden én onze bezoekers het verzoek deze goed door te nemen, om daarmee samen een veilige omgeving binnen onze club te waarborgen.

DIT BELEID IS VAN KRACHT VANAF 15/12/20202 EN GELDT TENMISTE TOT EN MET 19/1/2021

ALGEMENE REGELS

Dit protocol is gebaseerd op het algemene sportprotocol van het NOC NSF.

Was voor en na de training thuis goed je handen.

Bewaak ook buiten zoveel mogelijk de 1.5 meter afstand tot elkaar, zeker vlak na een training.

Volg instructies van een aanwezige corona verantwoordelijke op en bedenk dat zij de regels niet maken en slechts als vrijwilliger van de club toezien op naleving.

Er vindt (bijv. mondeling) een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de sportactiviteit. Indien je griepachtige klachten hebt of de minste verdenking van een besmetting kom je niet naar de club. Zie hiervoor ook de actuele instructie van het RIVM.

Voor trainers en leiders staat in de noodzakelijke ruimtes desinfectiemateriaal. Gebruik dit constant voor en na de training en contact met de materialen, sleutels etc.

VOOR DE SPELERS:

Regels voor spelers van 18 jaar en ouder:

Sporten kan individueel of in groepjes van maximaal 2 personen. Er kunnen meerdere groepjes naast elkaar sporten.

Sporten mag alleen buiten plaatsvinden.

Wedstrijden zijn tot nader order verboden; dit geldt .

Er zijn geen activiteiten in de sporthal en alle binnenlocaties zijn gesloten.

Regels voor jeugdspelers tot en met 17 jaar:

Buiten sporten in teamverbond is toegestaan; ook mogen met teams van de eigen club onderlinge oefenwedstrijden worden georganiseerd.

VOOR ONS PUBLIEK:

Er mag GEEN publiek komen kijken. Behalve relevante trainers/begeleiders per team zijn er verder GEEN volwassenen aanwezig. Ook NIET even snel bij het ophalen en/of wegbrengen bij trainingen/wedstrijden. En ja dit geldt OOK voor jou. Trainers en leiders bewaken het 4-ogen principe.

DE KANTINE:

De kantine is gesloten. Er worden hier ook geen vergaderingen of bijeenkomsten gehouden. Neem bij een training/wedstrijd je eigen drinken mee.

DE KLEEDKAMERS:

Kleedkamers en douches zijn dicht. Ook kan er alleen bij hoge uitzondering gebruik gemaakt worden van de toillet. Ga voor je een training bezoekt thuis omkleden en nog naar het toillet.

Bij vragen of onduidelijkheden is het Bestuur en het Technisch Hart constant bereikbaar op de bekende telefoonnummers.

Let op jezelf en elkaar, ook dit doen we als blauwe reigers samen en ook dit gaat voorbij.

Blijf gezond!

Bestuur SV Beemster