Brian Tevreden hoofdtrainer SV Beemster zondagselectie 21/22

1 maart 2021 21:00

Afgelopen tijd is het Technisch Hart samen met de spelersraad op zoek geweest naar een nieuwe trainer voor de zondag selectie voor het seizoen 21/22 nadat intern besloten was niet te verlengen met Junior Pourier.

IMG-20210221-WA0004.jpg

In trainer Brian Tevreden vonden we de juiste opvolger. Zijn ervaring met jonge spelers, teams samenstellen maar vooral zijn visie op het spel geven ons veel vertrouwen. Zijn passie en gedrevenheid en zijn kijk op het spel waren voor het TH en de spelersraad redenen om graag met hem te willen werken.

Tevreden verlaat na 2 jaar Velsen Noord en neemt een technische staf mee in de personen van Bjorn de Jong (assistent trainer) en Frank van Teeffelen (teammanager) waar hij al jaren mee samenwerkt. Tevreden stond eerder bij FC Purmerend, Purmersteijn, Telstar, OFC, VVA/Spartaan, DVC Buiksloot en Oosthuizen voor de groep.

De oud-profvoetballer van Heerenveen, HFC Haarlem, Telstar en Cambuur heeft enorm veel zin in het volgende seizoen:

"Na een aantal gesprekken met het TH en een paar weken daarna met vragen van de spelersraad aan de technische staf over de manier van trainen, voorbereiding, coaching in de wedstrijd, had ik gelijk het gevoel van, laten wij nu starten met voorbereiding voor het nieuwe seizoen! Zoveel energie gaf dit gesprek.

De selectie van SV Beemster heeft een mix van spelers en de club heeft nog steeds het dorpse karakter met een behoorlijke achterban. Ook volgend seizoen wil SV Beemster de zondag selectie in de breedte verder versterken".

Het bestuur wenst Brian, Bjorn en Frank een mooie tijd bij SV Beemster.