Meld je nu aan voor het Oranjefestival bij SV Beemster

Zaterdag 1 mei bestaat SV Beemster 95 jaar! Om dat te vieren, organiseren we een Oranjefestival voor leden en niet-leden tot en met 12 jaar!!
Tijdens het Oranjefestival kun je allemaal leuke voetbaloefeningen en uitdagende spelletjes doen. Dat is niet alleen leuk voor alle SV Beemster leden, maar ook voor alle andere kinderen die graag kennis wil maken voetbal.

Het Oranjefestival is een initiatief van de KNVB en wordt gesteund door de spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen. Ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Meer informatie over de Oranjefestivals is te lezen op de site van de KNVB.

Het programma van het Oranjefestival is opgedeeld in de volgende twee tijdsblokken:
  •   9.00 - 11.00 uur: Kabouters t/m Onder 9
  • 11.30  -13.30 uur: Onder 10 t/m Onder 12
Wil jij het Oranjefestival ook meemaken? Meld je dan snel aan en vergeet vooral niet je vriendjes, vriendinnetjes, etc. uit te nodigen.

Aanmelden kan via de deze link.

❗️Tijdens het Oranjefestival houden we ons natuurlijk aan alle actueel geldende corona maatregelen.

Mocht je nog vragen hebben over het Oranjefestival, mail ons dan via jeugd@svbeemster.nl.

Oh ja, rapper Snelle heeft speciaal voor het Oranjefestival een nummer opgenomen: https://www.youtube.com/watch?v=zDnL3MPRwMY