Sportcomplex SV Beemster ook open in de zomervakantie!

6 juli 2021 15:00

Om onze accommodatie zo goed mogelijk te benutten en zodoende zoveel mogelijk leden en niet-leden de mogelijkheid te bieden om te sporten, is onze accommodatie, net zoals in de meivakantie, geopend gedurende de zomervakantie.

Deze openstelling is van zaterdag 10 juli t/m zondag 22 augustus 2021, elka dag van 10.00 tot 22.00 uur.

Als je gebruik maakt van het sportcomplex, gelden er wel een aantal spelregels:

• Verenigings- en andere georganiseerde activiteiten (zoals PurVak) hebben voorrang
  • Laat geen rommel achter en ga netjes met onze materialen om
  • Denk om onze buren (dus geen harde muziek, etc)

Mocht je constateren dat bezoekers zich niet aan de regels houden, meldt dit dan bij Nancy Bakker en/of Willem van de Griendt. Beiden zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 06-18640451 (Nancy) en 06-50601376 (Willem).