Regio Cup voor de jeugd; belangrijke info om te weten!

1 juni 2021 19:45

De jeugdteams kunnen in de weekenden in juni toch nog een Regio Cup spelen. Om e.e.a. in goede banen te leiden is het belangrijk onderstaande informatie goed door te nemen.
Het programma van de Regio Cup is door de KNVB bekend gemaakt en terug te vinden in de Voetbal.nl app en in op onze eigen website.

Graag vragen we iedereen aandacht voor de volgende zaken:

Kleedkamers & douches

De kleedkamers mogen worden gebruikt, maar we raden het gebruik van de douches af om eventuele legionella besmettingen te voorkomen. Ook adviseren we iedereen om die reden een vooraf gevulde eigen bidon mee te nemen en geen water uit de kranen te drinken!

Toegestane bezoekers op de sportcomplexen

Tijdens de Regio Cup zijn toeschouwers NIET toegstaan. De eigen leiders/trainers mogen natuurlijk wel met hun team op de sportcomplexen komen.

Ook ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het vervoer naar de uitwedstrijden, mogen de sportcomplexen betreden. We verzoeken hierbij wel zoveel mogelijk te carpoolen om het aantal bezoekers op de sportcomplexen zo laag mogelijk te houden. Dit geldt zowel voor alle SV Beemster teams, als ook voor de gasten die ons complex bezoeken.

Voor uitspelende teams van SV Beemster geldt, dat mogelijk andere verenigingen ook de ouders/verzorgers die het vervoer verzorgen de toegang tot het complex weigeren. Dus raadpleeg vooraf de website van de te bezoeken vereniging!

Kantine

De kantine bij SV Beemster is tijdens de Regio Cup geopend om spelers en begeleiders de gelegenheid te geven wat te eten en te drinken kunnen kopen. Wel zal het assortiment beperkt zijn en blijft de keuken gesloten.