Update inzake papierinzameling

22 juni 2022 8:15

Afgelopen zaterdag heeft, door onverwachte omstandigheden, een deel van de papierinzameling helaas niet plaatsgevonden. Graag geven wij hierover een aanvullende update.

Als club betreuren wij de ontstane situatie ten zeerste en dus zijn wij direct nagegaan of het uitwijken naar een andere dag mogelijk was. Helaas is dit, vanwege een volle planning van de benodigde wagens, niet mogelijk. De volgende papierinzameling zal dus plaatsvinden op de gebruikelijke 3e zaterdag van de maand (in dit geval 16 juli). Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Eventueel overtollig papier en karton ook kan worden ingeleverd bij onze papiercontainers die te vinden zijn op het industrieterrein Insulinde. Deze inzamelingsplaats is te vinden achter de gemeentewerken, langs ons B-veld.

Ook voor de papierinzameling zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers. Hoe fijn was het dan ook om te zien dat er spontaan betrokken Beemsterlingen zich hebben aangemeld na onze uitleg op social media! Wij nemen op korte termijn contact met hen op, om deze aanmeldingen verder samen af te stemmen.