Kom naar onze pasdagen en scoor jouw tenue voor het nieuwe seizoen!!

30 juni 2022 17:45

Het heeft even geduurd, maar alle tenues voor de jeugdleden liggen klaar om te worden opgehaald! In dit bericht leggen we uit wanneer je hiervoor langs kunt komen en hoe de uitgifte precies in zijn werk gaat.

Kom dus langs, zodat je het nieuwe seizoen kunt starten in een prachtig mooi SV Beemster tenue!

Het heeft wat langer geduurd dan we wilden, maar er zijn twee datums gepland waarop de kleding gepast en afgehaald kan worden. Dit zijn:

Zaterdag 9 juli van 10.00 tot 13.00 uur & vrijdag 15 juli van 20.00 tot 22.00 uur

De pasdagen vinden plaats in de kantine van SV Beemster. Voor alle duidelijkheid bij deze nog even de belangrijkste spelregels met betrekking tot de nieuwe tenues:

• Vanaf komend seizoen spelen alle jeugdteams in de nieuwe tenues;
      Iiedereen schaft zijn/haar eigen tenue (shirt + broekje) aan. Dit kost €35;

• Tot eind 2025 kunnen tenues die te klein zijn geworden kostenloos worden omgeruild, mits ze in goede staat zijn;

• Tenues die stuk gaan of kwijt raken, moeten zelf worden vervangen à €35 per tenue;

• De voetbalsokken met clublogo t.w.v. €9,95 krijgt iedereen de eerste keer cadeau. Sokken vallen niet onder de omruilregeling. Dus nieuwe sokkoen die in de toekomst nodig zijn, moeten zelf aangeschaft worden;
    • Vaste keepers kunnen een keeperstenue aanschaffen onder dezelfde voorwaarden; voor teams die geen vaste keeper hebben krijgt de leider een keeperstenue in bruikleen.
Als je tijdens het passen de juiste maat hebt bepaald, krijg je het tenue, na betaling, direct mee. Graag je oude tenue gewassen inleveren, als je het nieuwe tenue komt halen.

Let op: het is alleen mogelijk om met pin te betalen!!

Graag tot bij één van de pasdagen!

Met vriendelijke groet,
Team kleding