Dringend spelbegeleiders en scheidsrechters gezocht!

13 juli 2022 21:45

We zijn voor komend seizoen voor alle leeftijdsklassen dringend op zoek naar spelbegeleiders (voor de wedstrijden van de onder 8 t/m Onder 12) en scheidsrechters (voor de wedstrijden van de onder 13 en ouder).

Dit kan door iedereen gedaan worden die dit leuk vindt, dus ook door jeugdspelers. Zo kunnen jeugdspelers heel goed wedstrijden begeleiden in de leeftijdsklassen die een jaar of twee lager liggen dan de eigen leeftijdsklasse; dus bijvoorbeeld een speler uit de Onder 11 zou prima een Onder 8 kunnen begeleiden. De rol van spelbegeleider is voornamelijk de tijd in de gaten houden en score bijhouden.

Maar niet alleen jeugdspelers zijn welkom, natuurlijk ook ouders, ooms, tantes, spelers uit de senioren teams, vrienden, bekenden etc., kunnen ons helpen door af en toe wedstrijden te begeleiden als spelbegeleider of scheidsrechter.

Ervaring met het begeleiden van pupillen wedstrijden is handig, maar niet noodzakelijk. Vanuit de vereniging zal er begeleiding zijn. Voor scheidsrechters van wedstrijden vanaf de Onder 13 is enige kennis van de spelregels wel handig.

Lijkt dit je wat of ken je iemand die dit kan stuur dan en mail naar wedstrijdsecretaris@svbeemster.nl.