Welkom bij SV Beemster

BLAUWEBAKAANVRAGEN_1.png

Vleugelaanvallers uit de Eredivisie in trek: Dit zijn de vraagprijzen

Gisteren om 17:52  De miljoenen stromen deze transferperiode al binnen in de lade bij de topclubs uit de Eredivisie. Het geweld stopt echter nog niet. Vooral de vleugelaanvallers staan nu volop in de schijnwerpers. Dit zijn de prijzen die Ajax, PSV, Feyenoord en AZ verlangen. meer »

Deze zes oud-PSV'ers gingen net als Steven Bergwijn naar Ajax

Gisteren om 14:52  Steven Bergwijn doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar brak door bij PSV. Nu gaat de oud-PSV'er weer terug naar Amsterdam. Hij is niet de eerste oud-PSV'er die het bij de grote rivaal probeert. Hoe verging het zijn voorgangers? meer »

Even voorstellen: Bayern M�nchen-duo Vita en Andersson op weg naar de Eredivisie

Gisteren om 10:00  Rémy Vita en Alex Timossi Andersson zijn nou niet de meest bekende spelers uit de selectie van Bayern München. Toch schopte beide talenten het tot aan het reserve-elftal van de regerend Duits kampioen. Beide spelers besluiten nu om niet langer meer te wachten en hun geluk elders te beproeven. Rémy Vita heeft getekend bij Fortuna Sittard, terwijl Andersson wordt gekeurd bij sc Heerenveen. meer »

Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update)

5 juli 2022 12:00  Op 1 juli is de transfermarkt weer officieel opengegaan. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in onderstaand overzicht dat is geüpdatet. meer »

Hoe Ajax het ambitieuze PSV alsnog kan verslaan op de transfermarkt

5 juli 2022 10:00  De transfermarkt is in volle gang. Eén Nederlandse club blinkt uit in het aantrekken van nieuwe spelers: PSV. De ene na de andere nieuweling zet zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven. Onder andere Luuk de Jong, Xavi Simons en Walter Benitez werden al verwelkomd in de lichtstad. En dat terwijl er bij Ajax nog niet heel veel lijkt te gebeuren. Toch kan Ajax nog een flinke inhaalslag maken, mocht het een aantal vervangers voor de vertrokken spelers binnen hengelen.  meer »