Reglement Vrijwilligerstaken

De club kan niet zonder vrijwilligers. Omdat die er niet voldoende zijn, moet ook elk lid of ouder van een jeugdlid een vrijwilligers taak vervullen, zoals een kantine- of schoonmaakdienst. Hiervoor worden roosters gemaakt en iedereen wordt tijdig geïnformeerd wanneer hij/zij een dienst moet draaien.

Helaas komt het echter nog te vaak voor dat mensen niet komen opdagen voor hun dienst. Hiermee worden niet alleen die personen gedupeerd, die er dan alleen voor staan, maar ook alle personen die wel hun ‘dienstverplichting’ vervullen. Om die reden geldt vanaf seizoen 2016-2017 het volgende boete systeem bij het niet komen opdagen voor een dienst:

• Niet op komen dagen zonder tijdige afmelding: 50 euro boete;
  • Niet op komen dagen met afmelding min. 24 vooraf: 30 euro boete;
  • Niet op komen dagen en zelf een vervanger geregeld: geen boete.

De boete moet binnen twee weken worden voldaan. Is dat niet het geval, dan volgt er na 4 weken een aanmaning.

Als bij de start van een nieuw seizoen nog een boetebedrag openstaat, dan mag de betreffende (jeugd)speler niet deelnemen aan competitie wedstrijden totdat het openstaande bedrag is voldaan.