Particuliere sponsoring

Draag jij SV BEEMSTER een warm hart toe en lijkt het je leuk om ons op particuliere basis te sponsoren? SV BEEMSTER biedt hiervoor de volgende mogelijkheden:

MINUTEN VERKOOP (90 MIN)
Je koopt een minuut; deze minuut wordt via loting toegewezen. Met de minuut wordt een heel seizoen bij alle competitie- thuiswedstrijden gespeeld. De tijd die de scheidsrechter opschrijft bij een goal is leidend.

Bij iedere competitie-thuiswedstrijd maak je opnieuw kans op Euro 100,- als in jouw minuut de eerste goal door SV BEEMSTER wordt gescoord. Daarnaast maak je kans op een BRASA-bon ter waarde van Euro 25,- indien SV BEEMSTER de 2e goal in jouw minuut scoort!

Kosten: Euro 50,- / minuut/seizoen

CLUB VAN 50
Onze particuliere sponsoren kunnen ook opgenomen worden in de CLUB VAN 50.
Voor een eenmalig bedrag per seizoen geeft deze sponsormogelijkheid recht op een vermelding op onze CLUB VAN 50 wall die in de kantine van SV BEEMSTER komt te hangen.  Een leuke manier om jouw betrokkenheid bij SV BEEMSTER uit te dragen!

Kosten: Euro 50,- / seizoen

Zie jij het zitten om ons particulier te sponsoren? Stuur gerust een mail naar sponsoring@svbeemster.nl voor meer informatie!