Vacaturebank - SV Beemster

Vacaturebank

Vacaturebank

Vrijwilligerscommissie

16-09-2022

Vrijwilligerscoördinator

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Lees dan nu snel verder!

Binnen SV Beemster zijn we voor de zomer gestart met onze vrijwilligerscommissie. Het doel van deze commissie is het eerlijk verdelen van alle taken en diensten die binnen SV Beemster aan bod komen. Denk aan het indelen van de kantinediensten, zorgen dat er voldoende mensen zijn voor het ophalen van het oud papier en zo nog veel meer.

Momenteel - mede omdat de commissie net is opgestart - bestaat deze commissie slechts uit 1 persoon en daarom zijn we als club op zoek naar het liefst 2 mensen die deze commisie willen komen versterken. Vele handen maken immers licht werk! We maken gebruik van digitale hulpmiddelen (software en een app) voor het indelen en toewijzen van diensten, waardoor het beheer veel eenvoudiger is geworden.

Houd jij van plannen, organiseren en ben je goed in het houden van overzicht? Dan kunnen we jouw hulp binnen deze commissie zeker gebruiken! Kom eens bij ons langs om de sfeer te proeven en dan leggen we je graag uit wat de taken precies inhouden.

SV Beemster is een kleine club met een betrokken bestuur en een groep enthousiaste, vaste vrijwilligers, we staan allemaal voor elkaar klaar! Lijkt het je leuk om ons te komen helpen? Stuur een mailtje naar Cisca Cardias via vrijwilligerstaken@svbeemster.nl of maak gebruik van onderstaand formulier - hopelijk tot gauw!

Reageren op de vacature* = verplicht
Vacature Titel
Vrijwilligerscommissie Vrijwilligerscoördinator
Kantinecommissie Horecakanjers gezocht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!