Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Regio Cup voor de jeugd; belangrijke info om te weten!

1 juni 19:45  De jeugdteams kunnen in de weekenden in juni toch nog een Regio Cup spelen. Om e.e.a. in goede banen te leiden is het belangrijk onderstaande informatie goed door te nemen. Het programma van de Regio Cup is door de KNVB bekend gemaakt en terug te vinden in de Voetbal.nl app en in op onze eigen website.meer »

SV Beemster bestaat 95 jaar!

29 april 9:15  Op 1 mei 2021 is het alweer 95 geleden dat de Beemster Football Club werd opgericht, nu beter bekend als SV Beemster! Een jubileum om trots op te zijn en waar we gedurende het jaar de nodige aandacht aan gaan besteden!meer »

Sportcomplex SV Beemster open in de Meivakantie

21 april 16:00  Om onze accommodatie zo goed mogelijk te benutten en zodoende zoveel mogelijk leden en niet-leden de mogelijkheid te bieden om te sporten hebben we besloten om deel te nemen aan een pilot van Spurd en de Gemeentes Beemster en Purmerend om onze accommodatie open te stellen tijdens de aankomende Meivakantie. meer »

Versterking gezocht voor onze meidenteams!

12 april 9:30  Voor onze teams MO13 en MO15 zoeken wij voor het nieuwe seizoen versterking in de vorm van sportieve en gezellige meiden!meer »

Nieuwsbrief SV Beemster maart 2021

1 maart 21:30  Ook al ligt de competitie stil, bij SV Beemster gebeurt er achter de schermen nog genoeg! meer »