Sponsors

Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Is Turkije het slechtste team ooit op het EK?

Vandaag om 20:09  Voor de Turken is een teleurstellend toernooi nu al afgelopen. Turkije verlaat het EK met nul punten, slechts één treffer en acht tegendoelpunten. Zijn de Turken hierdoor het slechtst presterende land ooit op het EK? De Turken behalen in ieder geval de top tien. ELF Voetbal zette de andere landen die op de afgelopen EK's het toernooi met nul punten moesten verlaten voor je op een rij meer »


Hoe Goran Pandev het Oranje al enkele keren knap lastig maakte

Vandaag om 13:00  Goran Pandev schreef met zijn doelpunt tegen Oekraïne EK-gescheidenis. Hij was namelijk de eerste doelpuntenmaker ooit voor Noord-Macedonië. Een tweede mijlpaal liep de spits net mis. Hij was op 37-jarige bijna de oudste doelpuntenmaker ooit op het EK, maar Ivica Vastic was in 2008 nog net iets ouder toen hij het net vond namens Oostenrijk. meer »


Dit zijn na twee speelrondes de 5 beste EK-spelers volgens de statistieken

Vandaag om 11:21  Tijdens het EK wordt via de FedEx Performance Zone via een algortime bijgehouden welke spelers dit EK in de beste vorm steken. Aan de hand van statistieken wordt er een ranking gemaakt van alle spelers die op het EK in actie komen. De top vijf staat hier voor je op een rij. meer »


Op deze manieren kan Oranje de wereldtop ontlopen in de achtste finale

Gisteren om 14:03  Het was donderdag groot feest in Nederland, want de ploeg van Frank de Boer versloeg Oostenrijk en plaatste zich daardoor voor achtste finale. De vraag is nu wie de tegenstander van het Nederlands Elftal gaat worden. De grote vrees is dat de ploeg Duitsland of Portugal als tegenstander krijgt als één van de beste nummer drie. In dit artikel kijken we hoe Nederland de toplanden kan ontlopen. meer »


Samenvatting Engeland - Schotland (0-0)

Gisteren om 10:31  The Battle of Britain is onbeslist gebleven op het Europees Kampioenschap. Vrijdag speelden Engeland en Schotland op Wembley een heerlijk duel. Hoewel er geen winnaar kwam, was het vanwege de spanning en de vele strijd toch erg leuk voor de voetballiefhebber. Bekijk de samenvatting van Engeland - Schotland hieronder.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!