Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Interview Naoufal Bannis: ?Feyenoord is altijd mijn droomclub geweest?

Vandaag om 12:00  Naoufal Bannis (19) speelt sinds de winter op huurbasis voor FC Dordrecht. Zijn doel om door te breken bij Feyenoord heeft hij allerminst opgegeven. “Ik wil ervoor zorgen dat ik sterker terugkom.” meer »

Samenvatting: Paris Saint-Germain-Bayern M�nchen (0-1)

Vandaag om 9:00  Bayern München wist dan wel te winnen, maar na de 2-3 zege van Paris Saint-Germain in de heenwedstrijd gaan de Fransen door naar de volgende ronde. Bekijk hier de samenvatting van een wedstrijd hogeschoolvoetbal.  meer »

Dit zijn de vijf jongste Eredivisie-spelers die dit seizoen in actie kwamen