Sponsors

Update corona maatregelen

23 april 2020 18:15


Hierbij het laatste nieuws over de gevolgen van de actuele coronamaatregelen voor SV Beemster.

Zoals reeds eerder is besloten door de regering, mogen er voorlopig geen (oefen)wedstrijden worden gespeeld en evenementen worden georganiseerd. Hierdoor gaan de volgende geplande activiteiten niet door:

 1. Plantjesverkoop op zaterdag 9 mei;
 2. Algemene Ledenvergadering op vrijdag 15 mei;
 3. Het bedrijventoernooi op zondag 7 juni;
 4. Westfriezen voetbaloernooi (a.k.a. Het Hamburgertoernooi) op 13 en 14 juni;
 5. De tentennacht op zaterdag 20 juni.

 

Gelukkig is het voor de jeugd wel weer mogelijk om vanaf woensdag 29 april te gaan trainen, mits er wordt voldaan aan een aantal belangrijke voorwaarden. 

Wij gaan hier natuurlijk gebruik van maken en wel op de volgende wijze:

 1. We starten met 1x in de week 50 minuten trainen. Dit zal zoveel mogelijk zijn op de normale trainingstijden van de teams. We zijn hiervoor in overleg met de trainers om te inventariseren wie deze trainingen willen en kunnen geven;
 2. Er mogen geen ouders of begeleiders op het terrein. Het hek bij het parkeerterrein is de ingang en de brug bij het fietspad is uitgang voor het brengen en halen van de kinderen. Het heeft overigens de voorkeur dat iedereen zelfstandig en op de fiets naar de training komt;
 3. Voor de Kabouters geldt dat zij trainen op het B-veld (grasveld). De ouders en Kabouters komen (bij voorkeur op de fiets) via de Van Randwijklaan naar het B-veld en de ouders kunnen vanaf de openbare weg (het fietspad) op gepaste afstand van elkaar (RIVM instructies) de training volgen. Hierbij geldt nadrukkelijk achter de hekken en dus niet op het veld!  
 4. Spelers t/m 12 jaar (Kabouters tot en met O13) mogen tijdens de training ook oefenpotjes onderling spelen. Spelers van 13 tot 18 jaar (de O14 t/m O19) moeten 1,5 meter afstand houden en zullen dus geen partijvormen mogen spelen.
 5. Er zullen bij de in- en uitgang extra mensen staan om alles volgens de regels te laten verlopen. Ook zullen zij, mede in het kader van het 'vier ogen principe’, aanwezig zijn tijdens de trainingen, omdat deze nu een besloten karakter hebben.
 6. Verkouden kinderen of trainers en kinderen of trainers met corona gerelateerde klachten, alsmede kinderen van verkouden ouders of ouders met corona gerelateerde klachten, mogen niet deelnemen aan de trainingen (RIVM instructies) 

We werken momenteel aan een trainingsschema voor de komende weken.

Voor alle duidelijkheid: de trainingen hebben een vrijwillig karakter. Het is geheel aan de ouders om te bepalen of een kind komt trainen! 

Verder volgt SV Beemster de instructies vanuit de regering, RIVM en de KNVB nauwgezet en alle voortschrijdende inzichten die dit zou kunnen opleveren delen we met de trainers en waar nodig passen we dingen aan.

Ook dit doen we samen!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!