Blauwe papierbak aanvragen

Aanvraagprocedure blauwe papierbak

Met de groei van ons mooie dorp, neemt de vraag naar blauwe papierbakken enorm toe. Prachtig voor ons als vereniging natuurlijk, want het inzamelen van oud papier vormt voor ons een belangrijke bron van inkomsten.

U kunt de blauwe papierbak via onze vereniging aanvragen. Wij leveren deze tegen kostprijs, zijnde € 39,00. Aangezien we veel aanvragen krijgen, zetten we de aanvraagprocedure graag even voor u op een rij, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!

• Blauwe papierbak gewenst?
    Stuur een aanvraag naar het mailadres blauwebak@svbeemster.nl
    (alleen schriftelijke aanvragen kunnen door ons in behandeling worden genomen)

• U ontvangst een aanvraagbevestiging en we zetten u op de wachtlijst. Aansluitend ontvangt u van ons een eenmalig betaalverzoek ten bedrage van € 39,00.

• Zodra er voldoende aanvragen binnen zijn (we kopen de bakken gebundeld in), wordt de bestelling geplaatst.

• Zijn de bakken binnen, dan krijgt u van ons bericht wanneer deze bij de club kan worden afgehaald.

• Tot slot, zet de bak elke 3e zaterdag van de maand buiten, dan rijden onze vrijwilligers door de Middenbeemster!

Alvast vriendelijk bedankt voor uw aanvraag, uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

blauwebak.jpg