Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Beemster Cup geannuleerd

19 juli 11:15  Ondanks de vele inspanningen van alle partijen, is dit weekend besloten om de Beemster Cup te annuleren.meer »

SV Beemster doet mee aan de laatste DEEN sponsoractie

Sportcomplex SV Beemster ook open in de zomervakantie!

6 juli 15:00  Om onze accommodatie zo goed mogelijk te benutten en zodoende zoveel mogelijk leden en niet-leden de mogelijkheid te bieden om te sporten, is onze accommodatie, net zoals in de meivakantie, geopend gedurende de zomervakantie. meer »

Vakantiebaan: Steward openstelling sportaccommodatie

29 juni 15:15  Deze zomer stellen De Wherevogels, Purmersteijn, FC Purmerend en SV Beemster hun accommodatie open! Iedereen is welkom om lekker te komen voetballen. Om alles bij SV Beemster in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar stewards, met name voor de avonduren.meer »

SV Beemster bestaat 95 jaar!

29 april 9:15  Op 1 mei 2021 is het alweer 95 geleden dat de Beemster Football Club werd opgericht, nu beter bekend als SV Beemster! Een jubileum om trots op te zijn en waar we gedurende het jaar de nodige aandacht aan gaan besteden!meer »