Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Webshop clubkleding live!

23 november 16:00  Goed nieuws: vanaf vandaag staat de webshop met de nieuwe clubkleding voor al onze Blauwe Reigers live! Neem snel een kijkje!meer »

Update Coronabeleid SV Beemster

11 november 19:00  Lees hier alles over het nieuwe coronabeleid bij SV Beemstermeer »

Stem op SVB tijdens de Rabo ClubSupport-actie!

5 oktober 12:00  Ook dit jaar neemt SV Beemster weer deel aan de Rabo ClubSupport. Van 4 tot en met 25 oktober kun jij weer op ons stemmen!meer »

Spaar ook mee met Voetbalpassie!

15 september 8:00  Ken jij AH Voetbalpassie al? Dit is een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn! Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen, zodat we weer mooie dingen kunnen doen voor onze club. Spaar jij ook mee? meer »

SV Beemster & Corona

30 augustus 14:45  De competities gaan weer beginnen, maar hoe gaan we binnen SV Beemster om met de geldende Coronamaatregelen? Lees het hier!meer »