Welkom bij SV Beemster

Banner_2.png

Versterking gezocht voor onze meidenteams!

12 april 9:30  Voor onze teams MO13 en MO15 zoeken wij voor het nieuwe seizoen versterking in de vorm van sportieve en gezellige meiden!meer »

Meld je nu aan voor het Oranjefestival bij SV Beemster

5 april 14:30  Zaterdag 1 mei bestaat SV Beemster 95 jaar! Om dat te vieren, organiseren we een Oranjefestival voor leden en niet-leden tot en met 12 jaar!! Tijdens het Oranjefestival kun je allemaal leuke voetbaloefeningen en uitdagende spelletjes doen. Dat is niet alleen leuk voor alle SV Beemster leden, maar ook voor alle andere kinderen die graag kennis wil maken voetbal. meer »

Nieuwsbrief SV Beemster maart 2021