Welkom bij SV Beemster

BLAUWEBAKAANVRAGEN_1.png

Kom naar onze pasdagen en scoor jouw tenue voor het nieuwe seizoen!!

30 juni 17:45  Het heeft even geduurd, maar alle tenues voor de jeugdleden liggen klaar om te worden opgehaald! In dit bericht leggen we uit wanneer je hiervoor langs kunt komen en hoe de uitgifte precies in zijn werk gaat. Kom dus langs, zodat je het nieuwe seizoen kunt starten in een prachtig mooi SV Beemster tenue!meer »

48x gelezen

Notulen ALV 12 mei 2022

23 juni 12:00  Op donderdag 12 mei 2022 heeft onze Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is een stemronde gehouden inzake onze nieuwe statuten en huishoudelijk reglement. Op basis van de uitkomst van deze stemronde is aansluitend een tweede ALV georganiseerd inclusief nieuwe stemronde. Hierbij publiceren wij de notulen behorende bij deze vergaderingen.meer »

37x gelezen

Vakantiebaan: Stewards gezocht voor openstelling SV Beemster complex in vakantie

22 juni 22:15  Ook komende zomervakantie opent SV Beemster haar accommodatie voor iedereen die wil komen voetballen of andere sporten wil bedrijven. Om alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar stewards in de periode van zaterdag 16 juli t/m zondag 28 augustus.meer »

653x gelezen

Update inzake papierinzameling

22 juni 8:15  Afgelopen zaterdag heeft, door onverwachte omstandigheden, een deel van de papierinzameling helaas niet plaatsgevonden. Graag geven wij hierover een aanvullende update.meer »

20x gelezen

Voor op de kalender: BBQ voor onze vrijwilligers!

9 juni 12:15  Om onze vaste vrijwilligers te bedanken, organiseren we voor jullie op vrijdag 24 juni een gezellige BBQ!meer »

24x gelezen